معاون رئیس جمهور:

روایتی جذاب و مؤثر از فرصت های استان فارس برای سرمایه گذاران ارائه شود

ایسنا/فارس رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به ظرفیت های استان فارس، بر اهمیت ایجاد فضای مناسب برای جذب سرمایه گذاری به استان تأکید کرد و خواستار ارائه روایتی جذاب و مؤثر از فرصت های استان برای جذب سرمایه گذاران شد.

سیدحمید پورمحمدی امشب 28 فروردین در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس، همگرایی مدیران و مسئولان استان  را بستری بی بدیل برای تحقق یک جهش تاریخی و توسعه فراگیر در اقصی نقاط آن بیان کرد.

وی با تاکید بر اهمیت بهره گیری از فرصت کنونی برای جهش استان ، اظهار کرد:اگر قرار باشد، یک مقطع تاریخی برای جهش استان فارس شکل بگیرد، همین مقطع است که همه دست به دست هم، با نگاهی امیدوارانه، همگرایی و انسجام در جهت پیشرفت استان تلاش می کنند و واقعا کار با این تلاش جمعی به بهترین شکل ممکن در حال پیشروی است.

پورمحمدی به تحولات چشمگیر استان فارس اشاره و از تلاش های استاندار فارس در راستای آبادانی این استان تقدیر کرد و گفت: بدون اغراق در دو دهه اخیر، استانداری به تجربه و توانمندی، امیری نبوده و شخصیت حقیقی ایشان به جایگاه استانداری ارزش ویژه ای بخشیده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تأکید بر عملکرد موفق شهرداری شیراز در اجرای پروژه های عمرانی، اظهار کرد: مدیریت توانمند شهری شیراز، توانسته است چندین پروژه مهم را با سرعت و کیفیت قابل توجه به سرانجام برساند. پروژه حفاری مترو که با زمان بندی 30 ماهه آغاز شده بود در مدت 24 ماه به پایان رسید همچنین، پروژه پنج کیلومتری پل های چندسطحی که قرار بود، طی  چهار سال تکمیل شود، ظرف مدت دو سال به بهره برداری رسید.

وی تصریح کرد: پروژه پل زیرگذر گویم نیز که از نظر فنی و اجرایی پیچیدگی های خاصی داشت، با رعایت استانداردهای بالا در کوتاه ترین زمان ممکن اجرا شد که این دستاوردها نشان دهنده مدیریت توانمند و انسجام در برنامه ریزی شهری است.

پورمحمدی بر اهمیت ایجاد فضای مناسب برای جذب سرمایه گذاری در استان فارس تأکید کرد و گفت: باید شرایطی فراهم شود تا سرمایه از سراسر کشور و جهان به سوی استان فارس جریان پیدا کند. سرمایه همچون آب است، هر جا جاذبه ای برای آن وجود داشته باشد، به همان سمت حرکت می کند؛ اگر مسئولان استان بتوانند یک روایت جذاب و مؤثر از فرصت های موجود ارائه دهند، سرمایه گذاری به این منطقه سوق خواهد یافت، به ویژه که فارس به عنوان یکی از قطب های مهم کشور شناخته می شود.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت های منحصر به فرد استان فارس در حوزه های تاریخی، طبیعی و گردشگری یادآور شد: اگر بخواهیم تمدن ایرانی را در یک نقطه از کشور متجسم کنیم، بدون شک شیراز و استان فارس در صدر این تصور قرار خواهند گرفت. این استان نه تنها از نظر سابقه تاریخی، بلکه از لحاظ تنوع طبیعی، قومی و گردشگری، ظرفیت های کم نظیری دارد. همه اینها، از مواهبی هستند که خداوند به این منطقه عطا کرده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به تغییرات اقتصادی استان فارس در سال های اخیر، اظهار کرد: بر اساس آمارهای سال های 1390 تا 1400، سهم بخش کشاورزی در رشد اقتصادی استان فارس 10 درصد کاهش یافته است، در حالی که بخش خدمات با 10 درصد افزایش به یکی از مهم ترین حوزه های توسعه تبدیل شده است؛ صنعت نیز با اندکی کاهش مواجه بوده است. این روند نشان دهنده اهمیت بالای خدمات در توسعه استان است که می تواند شامل حوزه های سلامت، گردشگری و فناوری باشد.

پورمحمدی با تأکید بر اهمیت همفکری و برنامه ریزی جامع برای بهره برداری از ظرفیت های متنوع استان فارس، گفت: سفر به فارس فرصتی فراهم کرد تا تیم سازمان برنامه و بودجه به صحبت های مسئولین استان گوش دهند. این تعامل در فرآیند تصمیم گیری ارزش بیشتری دارد تا اینکه صرفاً درباره تخصیص بودجه بیشتر یا کمتر صحبت کنیم. پیشنهاد می کنم جلسه ای با حضور استاندار و نمایندگان برگزار شود تا با همفکری، فراتر از بحث های بودجه ای، به یک برنامه ریزی اساسی دست یابیم.

وی ادامه داد: ضروری است ظرفیت های مختلف استان فارس، از جمله دستگاه های دولتی، شهرداری ها، نهادهای منطقه ای، ملی و حتی فراملی، در کنار یکدیگر قرار گیرند. به اعتقاد من، در برنامه هفتم توسعه، اگر جایی برای یک جهش جدی وجود داشته باشد آنجا، استان فارس است.

انتهای پیام

نظرات

captcha